Coquille en gambaspies

Snelle basis groentesoep


Het is weer zomer dus er wordt weer volop gebarbecued. Veelal gaat het bij het barbecuen om een lekker stukje vlees, maar vis is ook heerlijk op de barbecue. Een lekker stukje witvis, of zalm en tonijn. Allemaal heerlijk! Maar wat ook lekker is zijn deze coquilles-gambaspiezen voor op de barbecue. Besprenkel de coquilles en gamba’s, voor het rijgen, met frisse knoflookolie met peterselie en citroen. De peterselie en citroen geven een lekkere frisse smaak. Leg ze op de barbecue en je hebt super lekkere visspiesjes. Héérlijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Plus
  • Steffie Van de Vorstenbosch
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.