Coquilles in parmaham met balsamico

Coquilles in parmaham met balsamico


Coquilles in parmaham met balsamico; een heerlijke combinatie als je het mij vraagt.
Heerlijk vissig en ontzettend zacht van smaak. Pure verwennerij! Eén à anderhalve minuut bakken aan beide kanten voor de perfecte garing. Serveer de coquilles met rucola, partjes citroen en balsamicoazijn. Ideaal als voor,- of tussengerecht bij een uitgebreid diner.

 

 

 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Angèle van den Hurk
  • Foody redactie
  • Ria Jacobs
  • Gourmand
  • ENGBERS
  • Theo Jacobs
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.