Côte de Boeuf

Pronkstuk van de kersttafel: Côte de Boeuf


Kerst is dé gelegenheid om eens lekker uit te pakken met een goed stuk vlees. Côte de Boeuf is een voorbeeld van zo'n goed stuk vlees. Het is een ontzettend stoer, mals en zacht stukje vlees en past daarom perfect op de kersttafel. Dit mooie stukje vlees heeft ook maar heel weinig nodig. Peper en zout, that's all. Serveer dit heerlijke pronkstuk met bijvoorbeeld gepofte aardappel met kruidencrème, stoofpeertjes en gegrilde groente en genieten maar. 

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl
Boeuf Bourguignon
 12
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Boeuf Bourguignon
 28
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.