Côte de Boeuf
Kerst is dé gelegenheid om eens lekker uit te pakken met een goed stuk vlees. Côte de Boeuf is een voorbeeld van zo'n goed stuk vlees. Het is een ontzettend stoer, mals en zacht stukje vlees en past daarom perfect op de kersttafel. Dit mooie stukje vlees heeft ook maar heel weinig nodig. Peper en zout, that's all. Serveer dit heerlijke pronkstuk met bijvoorbeeld gepofte aardappel met kruidencrème, stoofpeertjes en gegrilde groente en genieten maar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |