Cranberry eierkoeken

Muffins met citroen en bramen


Ben je op zoek naar een lekker tussendoortje met een feestelijk tintje? Dan zijn deze eierkoeken met cranberry zeker een aanrader. Ontzettend gemakkelijk om klaar te maken, maar daarom zeker niet minder lekker. Je brengt het beslag op smaak met sinaasappelrasp en klopt het lekker luchtig. Schep kleine hoopjes op de bakplaat en verdeel er gedroogde cranberry’s over. In de oven ermee en dan zijn ze klaar. Yum! Een lekker tussendoortje in de dagen voor Kerst. 
Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 10-12 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.