Cranberry saus met amarene kersen en port

Cranberry saus met amarene kersen en port


Bij een lekker stukje vlees hoort een goede saus. Dit jaar met kerst serveerde ik Wagyu ossenhaas, en deze cranberrysaus past daar echt heerlijk bij! Je maakt hem met port, rode wijnazijn, cranberries, amarene kersen, pimentpoeder en een beetje poedersuiker. Zoet en kruidig tegelijkertijd. Perfect voor bij vlees dus! De saus smaakt alsof je er een hele dag aan hebt besteed, en toch kost het je hoouit een minuutje of 20. Mooi he? 

 
Cranberrysaus
 1
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Cranberry saus
Simone's KitchenSimone's Kitchen
De ultieme portsaus (met hertenbiefstuk) | Simone's Kitchen
 5
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Cranberry compote
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Cranberry compote
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.