Cranberry saus met amarene kersen en port

Cranberry saus met amarene kersen en port


Bij een lekker stukje vlees hoort een goede saus. Dit jaar met kerst serveerde ik Wagyu ossenhaas, en deze cranberrysaus past daar echt heerlijk bij! Je maakt hem met port, rode wijnazijn, cranberries, amarene kersen, pimentpoeder en een beetje poedersuiker. Zoet en kruidig tegelijkertijd. Perfect voor bij vlees dus! De saus smaakt alsof je er een hele dag aan hebt besteed, en toch kost het je hoouit een minuutje of 20. Mooi he? 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 6
Foody redactieFoody redactie
Cranberry compote
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Muffins met citroen en bramen
 2
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.