Crème brûlée met cranberry’s en sinaasappel

Crème brûlée met cranberry’s en sinaasappel


Cranberries en Kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vooral bij het hoofdgerecht met vlees mag een cranberry compote niet ontbreken, maar ook verwerkt in een toetje kan het heerlijk zijn. Zo ook in deze crème brûleés met cranberries en sinaasappel. De crèmes brûlées moet je van te voren maken, zodat ze de tijd hebben om op te stijven in de koelkast. Zo hoef je ze aan het eind van je diner alleen nog maar af te branden met wat rietsuiker. Geniet ervan. 
Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 45-60 min | Koeltijd: minimaal 3 uur 

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Wil Joop
Crème brûlée
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.