Crème brûlée met sereh en limoen

Crème brûlée met sereh en limoen


Crème brûlee, wie kent het niet. Een custardachtig dessert, met daaroverheen een gekarameliseerde laag suiker, héérlijk! Crème brûlee is van oorsprong een Frans dessert, maar deze variant met sereh (citroengras) en limoen kom je in Frankrijk niet tegen. Toch maken deze toevoegingen het dessert heerlijk fris én Vietnamees. En stiekem is deze variant nog lekkerder dan de klassieker! Enjoy. 

Voorbereidingstijd: 25 min, Wachttijd: 135 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Milou van den Bos
  • Amber's Food Blog ~
  • Elisa Spanjer
  • Wil Joop
Crème brûlée
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.