Crème brûlée met sereh en limoen
Crème brûlee, wie kent het niet. Een custardachtig dessert, met daaroverheen een gekarameliseerde laag suiker, héérlijk! Crème brûlee is van oorsprong een Frans dessert, maar deze variant met sereh (citroengras) en limoen kom je in Frankrijk niet tegen. Toch maken deze toevoegingen het dessert heerlijk fris én Vietnamees. En stiekem is deze variant nog lekkerder dan de klassieker! Enjoy.
Voorbereidingstijd: 25 min, Wachttijd: 135 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |