Croissants met spijs en speculaas

Muffins met citroen en bramen


Met Kerst en Pasen mag een uitgebreid ontbijt natuurlijk niet ontbreken. En dan het liefst met net even wat specialere producten die passen bij deze feestdagen. Met Sinterklaas beperkt het eten zich voornamelijk tot de zoete lekkernijen en snacks, maar een sinterklaasontbijt zou natuurlijk ook gewoon kunnen. Zet deze lekkere croissants met spijs en speculaas op tafel en je bent al een heel eind. Nog een pluspunt: ze zijn onwijs gemakkelijk om te maken. Geniet ervan! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Arnella Miedema
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.