Curry met linzen, bloemkool & pompoen

Curry met linzen, bloemkool & pompoen


Het is weer tijd voor winterse kost. Soepen, ovenschotels en heerlijke curry's. Zo ook voor deze curry met linzen, bloemkool & pompoen. Je kunt deze curry zo makkelijk maken als dat je zelf wilt. Zo kun je er voor kiezen de pompoen eerst voor te garen in de oven, maar je kunt ook prima rauwe pompoenblokjes stomen, samen met de bloemkool. En in plaats van linzen kun je bijvoorbeeld ook voor kikkererwten kiezen, dat kan allemaal lekker in één pan. Kortom, je kunt met dit gerecht allerlei kanten op! Serveer deze curry eventueel met rijst en smullen maar! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Madieke van der Zee
  • Judith Ridder
  • Candida Wozniak
  • Els Vogelpoel
  • Amanda Bottelier-de Vries
  • Linda te Lintelo
  • Claudia Ahlers
  • Margriet Smit Westerveld
  • Foody redactie
  • Jolanda Oostendorp
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.