Custard taartje met vijgen en geroosterde marsepein

Foody Redactie


Deze custard taartje met vijgen is echt goddelijk lekker! Lekker slecht welteverstaan. Dit overheerlijke taartje zit namelijk vol met suiker, room én geroosterde marsepein. De basis is een kruimeldeeg, daaroverheen komt een laagje geroosterde marsepein en dan die lekkere romige custard.  Klinkt goed toch? Je moet er wel een klein stukje van nemen, want deze taart is erg machtig. Deze custard taart is gemaakt met vijgen, maar je kunt hem maken fruit naar keuze. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

De lekkerste koffie verkeerd maak je zo! De lekkerste koffie verkeerd m...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.