Dadeltaart met pecannoten
Dadeltaart meets Pecan Pie. Dit taartje is the best of both worlds. Het geheim van deze taart zijn de lekkere vlezige, plakkerige, juicy dadels. Met dit recept ga je zeker vrienden maken. De taart is wel vrij machtig. Serveer dus kleine blokjes van de taart. Het recept is voldoende voor een halve taart. Wil je een hele maken? Verdubbel dan de ingrediënten, behalve het ei.
Let op: De taart moet nog een uur opstijven in de koelkast, na het bakken.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |