De garnalencroquet
Deze garnalencrouqetten naar recept van Banketbakker Cees Holtkamp, laat zien hoe je gemakkelijk thuis deze perfecte croquetten zelf kunt maken. Heerlijk bij de borrel, maar ook super om te bereiden voor een gezellig tapasavondje. Ze zijn niet heel moeilijk om te maken en heerlijk van smaak! Serveer deze crouquet met een Amora-mosterd en genieten maar.
Tip: Begin een dag van te voren met het maken van de ragout. Deze moet namelijk een nacht in de koelkast opstijven.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
FoodTube is de nr.1 gastronomische videosite waar topkoks, wijnkenners en andere professionele...
Volg FoodtubeVIDEO: Koekjes bakken | |
VIDEO: Aspergespaghetti bij Bo... | |
VIDEO: Pistachecake bakken |