De lekkerste gebakken aardappels

De allerlekkerste gebakken aardappels


Verse, zelfgekookte gebakken aardappels, héérlijk vind ik ze. Mits ze op de juiste manier zijn klaargemaakt. Aardappeltjes in kleine stukjes snijden, wassen en even voorkoken en minimaal twintig minuten op hoog vuur bakken in de koekenpan. Laat de schil lekker om de aardappeltjes zitten. Het korstje wordt zo nóg krokanter en de vitaminen zitten vaak direct onder de schil zitten dus die blijven op die manier behouden. Krokant met een bruin korstje, maar nog zacht van binnen en uiteindelijk gekruid met alleen maar Aromat. Yumm!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • PvdZ
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.