De lekkerste kerststol

De lekkerste kerststol


Het is geen kerst zonder een lekkere stevige kerststol met spijs. Zelfgemaakt kan het feest helemaal niet meer op. Met dit heerlijke recept zet je zo'n topper gegarandeerd geslaagd op tafel. Lekker om te eten bij het ontbijt, lunch, een plakje bij de koffie, als dessert, wanneer eigenlijk niet. Bak deze kerststol dus ook stiekem eens in de lente, lekker smullen!

Let op: het brood moet tussendoor tweemaal 45 minuten rijzen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Kerstontbijt: Wentelteefjes van kerststol
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Muffins met citroen en bramen
 2
Foody redactieFoody redactie
Kerststol
 3
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Snelle basis groentesoep
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.