Dé spitskoolstamppot
Stamppotjes kunnen wat mij betreft het hele jaar door, dus maakte ik in april gewoon nog lekker een spitkoolstamppot. Heerlijk en zó goed op smaak! Ik maakte deze stamppot namelijk niet alleen met aardappeltjes en spitskool, maar ook met mosterd, ketjap, kerriepoeder, knoflook en ui. Nog steeds het ouderwets Hollandse-pot gevoel, maar dan nét een tikje anders. En dat is lekker, héél erg lekker.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |