Dessert van risotto met amarene kersen en cantuccini koekjes
Met dit dessert van risottorijst met amarene kersen en cantuccini koekjes ga je iedereen versteld doen staan. Het is simpel, snel, lekker en ideaal om te maken als je veel eters krijgt. Kook de risottorijst, vermeng de ricotta met de poedersuiker en verkruimel de cantuccini koekjes. Vul vlak je voor je het dessert gaat serveren de glazen laagje voor laagje en eindig met de amarene kersen. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |