Dippen met baba ganoush & muhamarra

2x dippen met baba ganoush & muhamarra


Dippen is lekker, maar met deze twee Noord-Afrikaanse dips wordt het nog lekkerder. Baba ganoush is gemaakt op basis van aubergine en Muhamarre op basis van rode paprika. Deze dips worden eigenlijk overal anders gemaakt, maar dit is de basis. Lekker om het te eten met een lekker stuk brood, maar ook heerlijk met een pitabroodje, naanbrood of veggies. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
Baba Ganoush
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Baba ganoush (dip van aubergine)
 28
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Muhamarra: Walnoot-paprika dip
 5
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Baba Ganoush
 20
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Foody Redactie
 2
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.