Draadjesvlees

Foody Redactie


Heb je deze winter nog geen draadjesvlees op? Zonde. Een goed stuk draadjesvlees kan namelijk zó lekker zijn. Tijd dus om aan de slag te gaan met dit recept. Het kost wat tijd, maar het is zo de moeite waard om klaar te maken. Bak het vlees aan beide kanten en laat het vervolgens lekker stoven in een pan met rode wijn, appelstroop, kruidnagel, laurierblad en ui. Heerlijk! Serveer het draadjesvlees met aardappeltjes en rode kool. Smullen!
Voorbereidingstijd: 20 min | Stooftijd: minimaal 4 uur

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Wilmabrasser
  • Angela Bouman
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.