Drentse roggebol

Drentse roggebol


Deze Drentse roggebol is een typisch streekgerecht die alleen in het noorden te verkrijgen is, maar met dit receptje kun je 'm nu ook gewoon thuis maken. Het is een heerlijke bol die gemaakt wordt van roggebloem. Hierdoor heeft de bol een licht zoete smaak. Eet de bol met een lekkere lik roomboter en een laagje jam. Dat wordt gegarandeerd smullen!

Bereidingstijd: 25 min Wachttijd: 170 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Pepijn Goossens
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.