Easy Peasy Pizzabrood
Ik eet in de weekenden altijd simpeler, makkelijker en misschien ook wel een tikje ongezonder. Dit snelle pizzabrood past daar perfect bij. Het idee is heel simpel: je neemt een afbakstokbrood of een ciabatta en daar maak je in een handomdraai snelle pizzabroodjes van. Je kunt er van alles op gooien. Ik heb het deze keer vrij basic gehouden met wat tomaat, mozzarella en basilicum, maar doe vooral wat je zelf lekker vindt!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |