Ei-banaan pannenkoeken met kokos
De basis van deze pannekoeken is ei en banaan. Maar het wordt pas echt lekker en leuk door kokos, fruit en stroop toe te voegen. Laat je hier in vooral leiden door dat wat je in huis hebt. Kies het fruit uit je fruitschaal en de soort stroop of siroop uit je keukenkastje en combineer maar raak. Deze pannekoekjes zijn ook de volgende dag nog lekker, dus schroom niet om er wat extra te bakken voor het ontbijt voor de volgende dag.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |