Ei met asperges uit de oven

Snelle basis groentesoep


Zin in een lekkere lunch? Dit recept zorgt voor de perfecte lunch voor in de lente: groene asperges met serranoham en ei uit de oven. Simpel, snel en superlekker. In een klein half uurtje kun je al heerlijk genieten van dit gerechtje. Kook de asperges, leg ze in een kleine ovenschaal, leg er wat serranoham op en breek de eieren er bij. Schuif voor zo'n 10 minuten de oven in klaar. Bestrooi eventueel met wat verse kruiden en serveer bijvoorbeeld met wat brood. Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Ivonne Niessink
  • Desmet_sofie
  • Christiana Vader
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.