Eimuffins met spinazie, geitenkaas & tomaat

Ei muffins met spinazie, geitenkaas & tomaat


Pasen is wellicht al achter de rug, maar deze heerlijke eimuffins kunnen ook prima op een andere dag. Met een aantal ingrediënten uit je voorraad zet je deze lekkere hapjes binnen no time op tafel. Varieer eventueel met de vulling als je restjes hebt, of maak een kleine variant die je serveert bij de borrel. Smullen maar!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Zalm met mangosalsa Zalm met mangosalsa
Zomerse smoothie met banaan, aardbei en granaatappel Zomerse smoothie met banaan, a...
Vegetarische curry met paneer Vegetarische curry met paneer
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Annick Van Patje
  • Dascha De Cnock
  • Bart van der Helm
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Kris Timmerman
  • Foody redactie
  • Jiska Schemmekes
  • Gaby N
  • Cindy Osterop
  • Evelien van der Laan
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.