Eimuffins met spinazie, geitenkaas & tomaat

Ei muffins met spinazie, geitenkaas & tomaat


6 personen

Pasen is wellicht al achter de rug, maar deze heerlijke eimuffins kunnen ook prima op een andere dag. Met een aantal ingrediënten uit je voorraad zet je deze lekkere hapjes binnen no time op tafel. Varieer eventueel met de vulling als je restjes hebt, of maak een kleine variant die je serveert bij de borrel. Smullen maar!

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Zalm met mangosalsa Zalm met mangosalsa
Zomerse smoothie met banaan, aardbei en granaatappel Zomerse smoothie met banaan, a...
Vegetarische curry met paneer Vegetarische curry met paneer
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Dascha De Cnock
  • Bart van der Helm
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Kris Timmerman
  • Foody redactie
  • Jiska Schemmekes
  • Gaby N
  • Cindy Osterop
  • Evelien van der Laan
  • Tania van Huik
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.