Engelse pastei met vegagehakt

Engelse pastei met vegagehakt


Ziet dit pasteitje met vegetarisch gehakt en een eitje in het midden er niet feestelijk uit? In dit lekkere pasteitje zit vegetarisch gehakt in plaats van gewoon gehakt. Dit omdat vegagehakt een losse structuur blijft houden in tegenstelling tot normaal gehakt. Door de bouillion wordt het geheel op smaak gebracht. Het kost wel even wat tijd het pasteitje te maken, maar het is het zó waard! Geniet ervan. 
Laat de pastei minimaal 2 uur opstijven in de koelkast voor het te serveren

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Vegan yoghurttaart
 9
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Vegan Citroen pudding zonder zuivel en geraffineerde suikers
 7
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.