Farro met linzen, rode biet en basilicumolie

Met dit recept maak je heerlijke farro met linzen, rode biet en basilicumolie. Farro is een graansoort dat verwant is aan spelt. Eet dit gerecht met een mals rosé gebakken biefstukje of een stevig stukje gebakken witvis. Je kunt het natuurlijk ook gewoon zo eten, met bijvoorbeeld flink wat pecorino eroverheen geschaafd. Èn als je wat over hebt, kun je het de volgende dag ook prima als lunch eten. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |