Filodeeghapjes met feta
Met filodeeghapjes kun je eindeloos variëren. Daarom zijn ze ideaal om te maken voor feestjes en partijen. Met dit recept maak je filodeeghapjes gevuld met feta en gekruid met munt, peterselie, sumak en paprikapoeder. Even bestrijken met wat olie en 20 minuutjes de oven in. Echt een super lekker en makkelijk hapje voor bij de borrel. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |