Fish and chips van lekkerbekjes
Fish and chips van lekkerbekjes en zoete aardappelfrietjes uit de oven. Klinkt top toch? De traditionele Engelse fish and chips is een van de makkelijkste gerechten met vis om te maken. Er kan niet zo heel veel mis gaan met gefrituurde vis en patat, heerlijk! Doorgaans niet heel gezond helaas. Maar door zelf frieten te maken van aardappel en zoete aardappel, en deze samen met de lekkerbekjes in de oven te bereiden, maak je op een eenvoudige manier een gezondere en hele lekkere fish and chips klaar. Serveer de fish and chips met ijsbergsla, gebakken rode ui en remouladesaus. Genieten! Bereidingstijd: 25 min | Kook-/baktijd: 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |