Focaccia met peer en spekjes

Recept: Focaccia met peer en spekjes


Bij een Focaccia denk je waarschijnlijk niet gelijk aan peer. Toch is zoete van de peer in combinatie met het zoute van de gerookte spekjes echt een lekkere topping voor op dit Italiaanse brood. Heerlijk bij de soep, met een salade of gewoon met een glaasje wijn erbij. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 30 min | Wachttijd: 45 min + 30 min | Oventijd: 20-25 minĀ 

Ingrediënten

6 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Gerrit Hoekstra
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.