Frambozenlikeur met wodka
Altijd al je eigen frambozenlikeur willen maken? Dat gaat super gemakkelijk en is nog lekker ook!
Kneus de frambozen met de suiker en doe de het frambozenmengsel samen met de wodka in een goed af te sluiten weckpot of fles. Laat de fles minimaal 2 weken staan en zeef daarna de pitjes eruit. Klaar is je frambozenlikeur. Simpel toch? Ook gemakkelijk te maken met aardbeien, rabarber of een andere fruitsoort. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |