Franse Ballen met gekarameliseerde witlof

Franse Ballen met gekarameliseerde witlof


Dit recept voor gehaktballetjes en gekarameliseerde witlof is een super smakelijk avondmaal. Je kunt de witlof echter ook in zijn geheel achterwege laten en alleen de ballen draaien en braden. Ze doen het namelijk ook geweldig als borrelhap. Braad je kleine balletjes op een klein pitje en niet te lang anders worden ze droog. 

Let op: het vlees moet een half uur marineren

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
Foody Redactie
 4
Foody redactieFoody redactie
Healthy brownie ballen
 24
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Foody Redactie
 5
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.