Fricandeau met mosterd en rozemarijn

Fricandeau met mosterd en rozemarijn


6 personen

Een fricandeau is een prachtig braadstuk om te serveren tijdens kerst. Door hem in te smeren met mosterd, rozemarijn en koekkruiden bakt de fricandeau heerlijk knapperig. Neem wel de tijd om de fricandeau te bereiden. Het braadstuk moet zeker een uur bakken in de oven en in totaal drie kwartier rusten. Serveer het vlees warm of koud. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Taquitos met zoete aardappel Taquitos met zoete aardappel
BBQ Rub - zoete kruidenmix / barbecue kruiden BBQ Rub - zoete kruidenmix / b...
Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Elly Melissant
  • Stefanie
Vitello tonnato
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Snelle basis groentesoep
 3
Foody redactieFoody redactie
Lamsrack
 3
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Rosbief uit de oven met rozemarijn
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.