Frisse citroen bavarois

Frisse citroen bavarois


Toetjes, héérlijk! IJs, taartjes, mousse... yum!  Als je niet heel erg van zware toetjes houdt, dan is dit een lekker recept. De bavarois is lekker fris en luchtig. Een fruitige afsluiting van een heerlijke maaltijd. Daarbij is het fijne ook nog dat het super simpel is om te maken met slechts een paar ingrediënten . Citroen, suiker, gelatine, kwark en slagroom is all you need. Je moet wel wat geduld hebben, het moet namelijk nog minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Maar dat is het zeker waard. Geniet ervan. 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Ciska Brantz Bierens
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.