Frisse pavlova met mascarpone, rood fruit en amandel

Frisse pavlova met mascarpone, rood fruit en pistache


Deze pavlova is niet alleen overheerlijk maar ook nog eens écht een plaatje! Perfect als dessert na een etentje om af te sluiten met frisse en zoete smaken. Het is niet moeilijk te maken, maar de merengue gaat wel een aardige tijd in de oven. Laat deze ook goed opdrogen om te voorkomen dat deze breekt. De combinatie van de limoen, het rode fruit en de amandelen is wat ons betreft altijd goed. Kies gewoon de vruchten die in het seizoen te krijgen zijn, liefst namelijk wel vers. Diepvriesvruchten bevatten ook meer vocht en het zou jammer zijn als de pavlova te nat wordt (en dus niet meer zo knapperig is) door het vocht van het fruit. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Christianne van Kessel
  • Corrie Lodder
  • Steve de Hoog
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.