Frittata met zoete aardappel
Ingrediënten
Frittata is van oorsprong eigenlijk ontstaan uit armoede: Italianen op het platteland die geen geld hadden om een compleet nieuwe maaltijd te bereiden, maakten een soort aardappel-eierpannekoek met allerlei ingredienten die zij nog overhadden van de dag ervoor. Dat kun je nu nog steeds doen, al weet je zeker dat je met dit recept hoe dan ook een smakelijke combinatie in huis haalt. Lekker als lunch, maar eigenlijk stevig genoeg als hoofdgerecht.


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tanqueray Amber Spiced cocktail |
![]() |
Rosé o'clock: life is too sho... |
![]() |
Headlines - met BACARDÍ Spiced |