Frittata met zoete aardappel

Snelle basis groentesoep


Frittata is van oorsprong eigenlijk ontstaan uit armoede: Italianen op het platteland die geen geld hadden om een compleet nieuwe maaltijd te bereiden, maakten een soort aardappel-eierpannekoek met allerlei ingredienten die zij nog overhadden van de dag ervoor. Dat kun je nu nog steeds doen, al weet je zeker dat je met dit recept hoe dan ook een smakelijke combinatie in huis haalt. Lekker als lunch, maar eigenlijk stevig genoeg als hoofdgerecht.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Charlotte Dongelmans
  • Cora Spruit
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.