Frozen Bananapops

Recept: Frozen Bananapops


Ik maakte deze bananapops in een spontane bui en ik dacht meteen: wie heeft er nog een Magnum nodig als je zoiets lekkers kan eten? Niet dat ik Magnums lekker vind, maar dat terzijde. Dit is een veel gezonder alternatief, super easy om te maken en SO DAMN GOOD. Bananen, pure chocolade, boekweitkorrels, kokosrasp en sateprikkers is alles wat je nodig hebt om deze lekkere pops te maken. Oh ja, en zo'n 1,5 uur geduld omdat ze de vriezer in moeten. Maar.. die wachttijd wordt zeker beloond! Keep poppin’! Enjoy.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Claudia Ahlers
Muffins met citroen en bramen
 7
Foody redactieFoody redactie
Muffins met citroen en bramen
 2
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.