Gebakken banaan
Je kent een gebakken banaan misschien vooral gefrituurd met een deeglaagje er om heen. Je kunt echter ook prima bananen bakken zonder dat laagje. Net zo lekker en multi-inzetbaar. Zowel om je de Indische rijsttafel een niveautje hoger te tillen, als op een geroosterde bterham met een snufje kaneel en wat rietsuiker. Even oefenen op het bakken en dan heb je een vast en zeker een nieuw blijvertje op je repetoire.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |