Gebakken champignons met avocado

Gebakken champignons met avocado


Gebakken champignons met tijm, een sjalotje en avocado is misschien niet het eerste waar je aan denkt als ontbijtje. Toch is het helemaal niet zo gek om hiermee de dag te beginnen. Het is namelijk lekker, gezond én voedzaam. Vind je het toch iets te heftig om de dag mee te starten? Als lunch is het ook heerlijk. Voeg dan eventueel nog een teentje knoflook toe en blus de champignons af met een scheutje wijn. Serveer met een getoaste volkoren boterham en smullen maar! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.