Gebakken havermout met pindakaas en banaan
Havermout in combinatie met zoete banaan, knapperige nootjes, romige pindakaas en om het af te maken gesmolten chocolade en kokos uit de oven. Klinkt toch als een perfect ontbijtje zo?
Het voordeel van deze havermout uit de oven is dat je er met zijn vieren tegelijk van kunt eten. En ben je alleen? Lucky you! Dan heb je er de hele week profijt van. Het is stiekem ook veel te lekker om te delen. En het maken van dit recept is ook nog eens een eitje. Kan niet beter!
Ingrediënten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |