Gebakken hutspot met panga en mosterdsaus
Met dit receptje maak je een echt Hollands maaltje met een twist, namelijk gebakken hutspot met panga en een heerlijke mosterdsaus. Je gaat de hutspot dus niet 'normaal' koken en daarna stampen, maar je bakt het lekker in een wok. Bak daarbij een stukje pangafilet en maak een mostersausje van boter, bloem, melk en mosterd om er overheen te gieten. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |