Gebakken Paddenstoelen
Dit gerechtje is ideaal voor als je snel iets op tafel wilt zetten en niet teveel wilt nadenken. Heerlijk gebakken paddenstoelen met crème fraîche, bieslook, peterselie en bosui. Super op knapperig vers brood, op een omelet of naast een goed stuk vlees. Extra lekker met een beetje geraspte gruyère eroverheen die smelt door de warmte van de paddenstoelen. Klinkt allemaal goed toch? Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |