Gebakken scholfilet met asperges en botersaus
Deze heerlijke gebakken scholfilet met asperges is een recept om iets mee te vieren. Asperges worden niet voor niks het witte goud genoemd, die moet je met respect bereiden en opeten. Schrik niet terug voor het maken van botersaus, dit is makkelijker dan het klinkt. Serveer de schol en asperges met goede gekookte aardappeltjes en eventueel wat salade.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |