Voorheen had Sabine van Ohmyfoodness al haar kruiden en specerijen in een kastje staan, totaal onoverzichtelijk. Maar nu is dat anders. Vrijwel al haar kruiden...
Gefrituurde salie

Met gefrituurde salie kun je heel veel kanten op. Het is een perfecte smaakmaker voor herfstgerechten. En het leuke aan salie frituren is dat het een gerecht echt afmaakt wat betreft de smaak én looks. Het is heerlijk door zelfgemaakte gnocchi of bij bijvoorbeeld geroosterde pompoen. Tip: De olie waar het kruid in is gefrituurd moet je zeker niet weggooien. Het heeft een lekker smaakje. Voeg er op het laatst nog een geplet teentje knoflook bij en je hebt een kruidige olie die je weer kunt gebruiken om pompoen in te bakken of door een linzensalade te doen.


Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor Lekkers
![]() |
Zoete aardappelsoep met kokosmelk |
![]() |
Hartige pannenkoek met pompoen... |
![]() |
Rode kool salade met grapefrui... |