Gegratineerde mosselen met kaas

Gegratineerde mosselen met kaas


Ik ben enorm dol op mosselen, maar als je gasten hebt die er niet zo van houden dan kun je de mosselen ook gratineren met kaas en tomaat. Daar worden ze lekker crispy van en zo is de smaak niet te overheersend. Je brengt de gegratineerde mosseltjes verder op smaak met oregano, knoflook, en een beetje peper en zout. Het is wat werk, maar voor niet-mosselminnend Nederland is het een echte ontdekking. Succes gegarandeerd!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.