Gegratineerde mosselen met kaas

Gegratineerde mosselen met kaas


4 personen

Ik ben enorm dol op mosselen, maar als je gasten hebt die er niet zo van houden dan kun je de mosselen ook gratineren met kaas en tomaat. Daar worden ze lekker crispy van en zo is de smaak niet te overheersend. Je brengt de gegratineerde mosseltjes verder op smaak met oregano, knoflook, en een beetje peper en zout. Het is wat werk, maar voor niet-mosselminnend Nederland is het een echte ontdekking. Succes gegarandeerd!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Jessica Stentler
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.