Gegratineerde mosselen met oestersaus en chili

Ingrediënten
- 10 ml chilli oil
- 2 el premium oyster sauce
- 25 gr panko
- 4 takjes platte peterselie
- Je kunt dit gerecht als hoofdgerecht voor 2 personen of voorgerecht voor 4 personen serveren.
2 personen
We zitten momenteel middenin het mosselseizon en die heerlijke mosselen kunnen ook weleens anders bereid worden dan met knoflook, prei of tomaat. Tijd dus voor wat variatie. Maak daarom zeker eens deze gegratineerde mosselen met oestersaus en chili. Helemaal niet moeilijk en echt heerlijk! Bestrooi met gehakte platte peterselie en serveer direct met wat brood om te dopen en een frisse salade. Klinkt goed toch? Enjoy!


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |