Gegrilde ananas met yoghurtijs
Het is zomers weer en je wilt wat lekkers eten. Wat doe je dan? Juist: dan gaat natuurlijk de bbq aan! Maar naast brood, salades en vlees heb je soms ook wel zin in iets anders. Gril dan eens een lekker ananasspiesje! Zo gepiept en oh zo lekker! Deze versie is geserveerd als een toetje, maar je kunt het natuurlijk ook tussen de vleesgangen door doen, of serveren bij een vega-bbq!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |