Gegrilde asperges met aardappel, ei en vinaigrette

Gegrilde asperges met aardappel, ei en vinaigrette


Het is nog steeds aspergetijd, heerlijk! Genoeg reden dus voor nog een aspergerecept. Meestal worden de witte aperges gekookt, maar ook gegrilde witte asperges zijn fantastisch. Deze gegrilde asperges serveer ik met gekookte aardappel, ei en vinaigrette. Heel simpel, maar lekker op smaak. En daarnaast ook nog simpel om te maken en gezond!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Domini Paardekooper
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.