Gegrilde courgette met tomaat en champignons

Foody Redactie


In de zomer eet je bij een maaltijd van vlees of vis met aardappeltjes vaak een salade als bijgerecht. Nu het wat kouder wordt, heb je toch wat meer behoefte aan een warm gerechtje voor erbij. Dit bijgerechtje van gegrilde courgettes, tomaat, champignons en knoflook is heel simpel om te maken én erg lekker. Eet smakelijk!
De courgettes moeten wel even 20 minuutjes uitlekken.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Wella Edenburg
  • Lore Devos
  • Katrien Willekens
  • Louise Van Der Kelen
  • Marleen van Lelieveld
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.