Gegrilde perzik met karamel en kaneelijs

Muffins met citroen en bramen


Gegrilde perzik met karamel, bastogne-kaneelijs én daar overheen nog wat Bastogne koekkruimels. Hoe lekker klinkt dit zomerse toetje?! Het grillen van de perziken gebeurd natuurlijk op de barbecue, maar de rest maak je van tevoren klaar in de keuken. Perfect als zomerse afsluiter van een barbecue, maar uiteraard kun je de perziken ook perfect bereiden in een grillpan. Smullen! 

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.