Gegrilde perziken met yoghurt, granaatappel en munt
Perziken, ik kan er geen genoeg van krijgen! Zo lekker! Toen ik dit ultieme zomer dessert tegen kwam van gegrilde perziken met yoghurt, granaatappel en munt, dook ik meteen de keuken in. Resultaat? Een schaal vol sappige gegrilde perziken met een yoghurt-mascarpone room met vanille en een snufje kaneel. Super snel en gemakkelijk. En niet geheel onbelangrijk: het is héérlijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |