Gegrilde Zalm met witte wijnsaus en aardappelwaaiers
Dit heerlijke zalmgerecht oogt heel chique, maar is super simpel om te maken. Je serveert het met heerlijke aardappelwaaiertjes uit de oven, een romige bloemkoolcreme en een fantastische witte wijnsaus. Allemaal smaken die heel goed samen gaan met het zachte van de zalm.Perfect voor kerst dus, of gewoon voor jezelf als je eens flink wilt uitpakken!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |